Mērces, Kečupi

Mūsu tradicionālās Itāļu mērces izgatavotas no svaigiem smaržīgiem tomātiem, kas mērci padara bez raksturīgās saldās pēcgaršas, kādas ir parastajam mērcēm. Sastāvdaļās tiek izmantoti svaigi, smalcināti tomāti, izmeklētas garšvielas, kas uzlabo, jau tā izcilo garšu.

  •  al Basilico

 Smalcināti tomāti 88%, tomatu pasta, olīveļļa 1%, sīpoli 1%, sāls, cukurs, baziliks 0,8% ,baltie pipari, dabīgie aromatizētāji

  • all` Arrabbiata

Tomāti 90%, tomatu pasta, olīveļļa 1%, sīpoli 1%, sāls, oregano, garlic  02%, cukurs, čilli pipari 0,15%, nat. aromatizētāji.

  • Siciliana

Tomāti76%, tomātu pasta, baklažāni  8%, sīpoli 3%, olīveļļa, sāls, ķiploki 0,2%, cukurs, pētersiļi, oregāno, nat. aromatizētāji

  • Puttanesca

Tomāti76%, tomātu pasta, baklažāni  8%, sīpoli 3%, olīveļļa, sāls, ķiploki 0,2%, cukurs, pētersiļi, oregāno, nat. aromatizētāji.

 

Pieejamie tilpumi: 370ml un 720ml

«Pesto Genovese» ir slavenās pesto «Catello di Battipaglia» versija.

Tā ir līdzsvarota lai apmierinātu garšas prasības patērētajiem, kas vēlas izjust tipisku bazilika garšu ar vieglu saldu pēcgaršu. Pesto Siciliana un Pesto Calabrese ir tipiska «Dienviditālijas stila» pesto versija. Šie pesto ir  alternatīva, kā  padarīt ēdienus unikālus.

  • Pesto Genovese

  • Pesto Calabrese

  • Pesto Siciliana

 

 

 

 

 

Pieejamie tilpumi: 190ml un 520ml

© 2020 by ORTUS BALTIC

SIA "Ortus Baltic" Reģ. nr. 42103073015

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • youtube-square